Logo

Opfølgning af den første ordre fra VDL Group

Valk Welding har anskaffet sig en ny ordre på levering af svejserobotsystemer fra to af VDL Groups datterselskaber.

VDL Group er specialiseret i udviklingen, produktionen og salget af halvfabrikater, busser og andre slutprodukter, samt monteringen af personbiler. I alt er der 87 datterselskaber fordelt på 19 lande med omkring 10.400 ansatte, som er en del af dette familieforetagende. Valk Welding integrerer svejserobotter og er via deres datterselskaber aktive i adskillige europæiske lande, og endda også uden for Europa. Med installationen af mere end 2.500 Panasonic svejserobotsystemer, udgør Valk Welding en af de største robotintegratorer og uafhængige leverandører af svejsekabel i Europa. Valk Welding har datterselskaber med lokale ansatte i NL, BE, CZ, DJ, FR, PL og DE som i alt udgør 115 aktive ansatte. Valk Welding dækker på denne måde hele den nordlige del af Europa med både salg og eftersalgssupport.

Sidste år leverede Valk Welding en svejserobotinstallation til VDL containersystemer hos Hapert, Holland. På grund af den gode oplevelse og offline-programmeringsløsningen betød det, at Valk Welding nu skal levere to multifunktionelle svejserobotsystemer til VDL busmoduler i Valkenswaard og til VDL Staalservice i Weert. Leveringen indeholder Panasonic svejserobotter på en E-frame-konstruktion i både en enkelt og en dobbelt udgave. VDL busmoduler vil svejse underkomponenter til busser med denne nye installation.

Robotten, der er installeret hos Hapert, bruges på fuld tid til at svejse AGV’er (Automatic Guided Vehicles, automatisk styrede køretøjer).

Klik her for et enestående indblik i denne proces.

Nyheder

Kontakt

Vi vil gerne tænke sammen med dig, når vi skal finde løsninger til din (svejse)automatisering, svejsetråd og svejsetilbehør. Vi søger forbindelsen og foretrækker at være en partner frem for en leverandør.