Logo

Milepæl! 1.000 tons svejsetråd pr. måned

Som partner ønsker vi at aflaste dig som kunde helt og holdent, både med hensyn til automatisering og med sliddele og svejsetråd.

Vi fortsætter med at investere for at nå dette mål. Dette gælder også for leveringen af vores svejsetråde. I de seneste år har vi truffet flere strategiske beslutninger, som har resulteret i en milepæl i 2022; levering af 1.000 tons massiv svejsetråd på én måned.

Med vores regionale lagre i Holland, Frankrig, Danmark og Tjekkiet forsyner vi vores kunder i hele Europa med de nødvendige svejsetråde fra lager.
Vi har kunnet opnå alt dette ved at optimere vores logistikproces, bruge forskellige transportmidler til at sikre forsyningen og investere massivt i lagerbeholdninger. Med vores regionale lagre for svejsetråd holder vi os tæt på dig som kunde.

Disse bestræbelser resulterer i en konstant vækst, som gør det muligt for os at frigøre endnu flere ressourcer til at betjene dig med fremragende svejsetråd til konkurrencedygtige priser og garanteret tilgængelighed fra vores lagre. På denne måde arbejder vi fortsat på "The strong connection" med dig hver dag.

Nyheder

Kontakt

Vi vil gerne tænke sammen med dig, når vi skal finde løsninger til din (svejse)automatisering, svejsetråd og svejsetilbehør. Vi søger forbindelsen og foretrækker at være en partner frem for en leverandør.